Si tvoj pes pogosto liže tačke, se praska ali pa ima drisko? To je lahko posledica neuravnovešene črevesne flore!

Ta inovativen Flora Forte priboljšek lahko pomaga.

Kako neuravnovešena črevesna flora vpliva na celotno telo tvojega psa:

Če v črevesju primankuje dobrih bakterij, lahko to povzroči, da si tvoj pes liže tačke, se praska ali pa ima drisko. Večina lastnikov psov se ne zaveda, da so to opozorilni znaki neuravnovešene črevesne flore! Vendar poleg omenjenih obstajajo še številni drugi znaki, ki kažejo, da s črevesjem tvojega psa ni vse vredu ...

Kateri so še ostali znaki črevesnega neravnovesja?

  • Praskanje

  • Lizanje tačk

  • Tresenje glave

  • Driska

  • Uživanje trave

  • Prekomerno prdenje

  • Neenakomerna konsistenca blata

  • Solzni madeži

Ponovno vzpostavi ravnovesje v črevesju svojega psa in okrepi njegovo odpornost s Flora Forte probiotiki!

Skrivnost je v Flora Forte formuli, ki združuje enega izmed najbolj klinično raziskanih probiotičnih sevov na svetu, prebiotike in celo postbiotike, da lahko zagotovi vidne rezultate!


Formula podpira zdravo črevesje in imunski sistem, kar pomaga zmanjšati simptome alergij, glivičnih vnetij in spodbuja zdravo prebavo.

 

Tvoj pes bo občutil manj nelagodja, imel bo manj prebavnih težav, zmanjšalo se bo tudi lizanje tačk, tesenje glave in praskanje. Tako se bo zopet počutil udobno in srečno.

Obožujejo ga lastniki ...

... in na stotine psov v Sloveniji.

Ali tvoj pes kaže simptome neuravnovešene črevesne flore, kot so: srbenje, lizanje tačk, tresenje glave, pomanjkanje energije ali driska?

Preizkusi Fitocanin brez tveganja še danes! Nudimo ti 30-dnevno garancijo zadovoljstva.

TO JE OGLASNI ČLANEK IN NE NOVICA, PRISPEVEK NA BLOGU ALI POSODOBITEV O VARSTVU POTROŠNIKOV.


Fitocanin VSE PRAVICE PRIDRŽANE.


To je oglas za Fitocanin in je namenjen samo informativnim namenom. Vse informacije, ki jih zagotavlja Fitocanin, ne predstavljajo zdravniškega nasveta in se ne smejo uporabljati kot nadomestilo za veterinarski nasvet.


*Rezultati se lahko razlikujejo. Ni namenjen za prehrano ljudi. Če želite spremeniti prehrano svojega psa, se posvetujte s svojim veterinarjem.